PRIVACYVERKLARING Bag to the Future

23 mei 2018

Je privacy is voor Bag to the Future van groot belang. Ik hou me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes zal gebruiken. De gegevens die ik verwerk, zijn alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan mij doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel.

In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik binnen de online omgeving van mijn webwinkel https://www.bagtothefuture.nl allemaal doe met de informatie die je aan mij doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die ik gebruik om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen. Hieronder leg ik uit met welke bedrijven ik samenwerk.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:

  • betaalprovider Mollie B.V. of betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen
    Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling. Wanneer je kiest voor betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen, dan wordt de betalingsbevestiging via de pinautomaat naar jouw e-mailadres doorgestuurd. Dit e-mailadres wordt NIET opgeslagen voor andere doeleinden en wordt daarom ook niet opgeslagen.
  • verzend/bezorgdienst PostNL 
    Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van PostNL. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor mij noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dus het bezorgen van jouw pakket.
  • webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
    De webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel. Als je een bestelling plaatst hebben ik je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Alle gegevens worden beveiligd verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor mijn administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

NIEUWSBRIEF
Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over mijn producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Ik verwerk je nieuwsbrief aanmelding en je e-mailadres met behulp van het software programma van MailChimp. 

SOCIAL MEDIA
In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

GOOGLE ANALYTICS
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten, denk hierbij aan Malewarebytes/ Virusscanner die alle gegevens in kan zien.

WIJZIGINGEN IN MIJN PRIVACYVERKLARING
Wanneer mijn webwinkel wijzigt of wanneer een partner wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JOUW GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weten dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Bag to the Future
Koningin Wilhelminahaven ZuidZijde 20
3134 KG VLAARDINGEN
info@bagtothefuture.nl
0621202139

© 2014 - 2018 Bag to the Future | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.